Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Oostenrijk

Vind goedkope autoverhuur in Oostenrijk door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Oostenrijk. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Oostenrijk

Autohuur Oostenrijk

Auto huren Oostenrijk

Oostenrijk ligt in Centraal-Europa, is een federale staat die bestaat uit negen staten met een eigen administratie. De bevolking van Oostenrijk is ongeveer 8,3 miljoen (2010) – waarvan 1,7 miljoen inwoners van de hoofdstad Wenen .

Andere grote steden in Oostenrijk Graz, Linz , Salzburg en Innsbruck .

Oostenrijk is omgeven door een aantal naburige landen – en grenst in het westen aan Liechtenstein en Zwitserland in het zuiden tot Italië en Slovenië in het oosten aan Hongarije en Slowakije en in het noorden tot Duitsland en de Tsjechische Republiek .Van het land officiële taal is Duits, maar dialecten kan moeilijk zijn om te begrijpen voor toeristen, hoewel ze spreken standaard Duits.

Het landschap in Oostenrijk wordt gedomineerd door bergen, de Alpen en heeft betrekking op de westelijke en zuidelijke delen van het land. Het bereikt de hoogste toppen aan de Oostenrijkse kant tot ongeveer 3800 m

Oostenrijk staat bekend als een land met veel belangrijke bijdragen geleverd aan de Europese cultuurgeschiedenis – vooral in de klassieke muziek. Beroemde componisten als Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Gustav Mahler en Johann Strauss waren allemaal Oostenrijkers. Ook Ludwig van Beethoven woonde vele jaren in Oostenrijk. Wenen heeft veel te bieden in de kunst en cultuur. Dezelfde Salzburg .

Anders, Oostenrijk is ook een populair ski-land – en alpine Innsbruck zijn een paradijs voor skiërs, aangezien de Olympische Winterspelen werden er gehouden in 1964.

De belangrijkste luchthaven van Oostenrijk is Vienna International Airport, ligt op ca.. 18 km van het centrum van de stad.De op een na grootste luchthaven Salzburg Airport – WA Mozart .