Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Slowakije

Vind goedkope autoverhuur in Slowakije door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Slowakije. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Slowakije

Autohuur Slowakije

Auto huren Slowakije

Slowakije (Slowaakse: Slovensko) ligt in Centraal-Europa, en was tot 1993 een deel van de Republiek van Tsjecho-Slowakije. Het land grenst Tsjechië, Polen , Oekraïne , Hongarije en Oostenrijk .De bevolking is ongeveer 5,4 miljoen (2010).

Bratislava, gelegen in het zuidwestelijke deel van het land aan de oevers van de Donau, Slowakije hoofdstad en grootste stad.Het heeft een bevolking van 426.000. De hoofdstad heeft een aantal culturele bezienswaardigheden om te pronken, waaronder het prachtige kasteel van Bratislava.

Andere belangrijke steden zijn Kosice (235.000 inwoners) en Presov (92 000 inwoners).

Grote delen van Slowakije moet worden gekarakteriseerd als een berg. De hoogste bergen liggen ten noorden van het land, met name in de Karpaten. De hoogste top genaamd Gerlachovsky afgestemd en stijgt 2665 meter

Slowakije is vooral bekend om zijn wintersport centra en de vele traditionele kuuroorden. Veel toeristen hebben ze op de lijst van bestemmingen wanneer op vakantie in Slowakije.

De belangrijkste luchthaven van Slowakije is MR Stefanik International Airport, dat ligt direct naast de hoofdstad gelegen Bratislava .