Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Duitsland

Vind goedkope autoverhuur in Duitsland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Duitsland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Duitsland

Autohuur Duitsland

Auto huren Duitsland

Duitsland ligt in Centraal-Europa, met 81,7 miljoen inwoners (2011). Het grenst in het noorden in de richting van Denemarken, in het oosten door Polen en de Tsjechische Republiek , naar het zuiden in de richting van Oostenrijk en Zwitserland , en in het westen door Frankrijk , Luxemburg , België , en in Nederland .Duitsland heeft de kustlijn ten noorden van de Noordzee en de Oostzee.

Duitsland, samen met de VS en Japan , de drie grootste industriële landen in de wereld.

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland, en het land de grootste stad met 3,4 miljoen inwoners. Berlijn ligt in het oostelijke deel van Duitsland, en is het belangrijkste centrum van de Europese politiek, cultuur en wetenschap. De stad is ook een belangrijke transport hub. Berlijn is een populaire toeristische bestemming en heeft historische bezienswaardigheden, opera, theaters, musea, hedendaagse architectuur en kunstgalerijen. Bovendien, de hoofdstad bekend om zijn festivals. Berlijn krijgt negen miljoen bezoekers per jaar.

Andere belangrijke steden in Duitsland, Hamburg, München , Keulen , Frankfurt en Stuttgart .

Frankfurt International Airport is de grootste luchthaven van Duitsland. De nieuwe luchthaven Berlijn Brandenburg International, die opent in juni 2012, zal ook een van de drukste van het land. De luchthaven zal een uitbreiding van het huidige luchthaven Berlijn Schönefeld zijn.