Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Slovenië

Vind goedkope autoverhuur in Slovenië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Slovenië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Slovenië

Autohuur Slovenië

Auto huren Slovenië

Slovenië (Sloveens: Slovenija) is gelegen in het zuidelijke deel van Midden-Europa, en was vroeger een onderdeel van de Federale Republiek Joegoslavië.Het land heeft een grens gemeen met Italië, Kroatië , Hongarije en Oostenrijk – En ook kustlijn met uitzicht op de Adriatische Zee in het zuidwesten.De bevolking is relatief bescheiden – ongeveer 2 miljoen (2010).

De hoofdstad en grootste stad van Slovenië is Ljubljana, die ongeveer heeft.271.000 inwoners (2008). Andere belangrijke steden zijn Maribor en Kranj. Het kleine stadje Ptuj moet ook worden vermeld, zoals met wortels die teruggaan tot de oudheid, is Slovenië de oudste.

De belangrijkste toeristische bestemmingen in Slovenië hoofdstad Ljubljana met zijn prachtige bruggen en de indrukwekkende middeleeuwse kastelen. Anders, het land heeft grote beschermde gebieden, evenals een verscheidenheid aan populaire kuuroorden en spa’s. Een van de traditionele kuuroorden zijn Portoroz aan de Adriatische Zee, die ook uitnodigen de uiteinden kusten.

Ljubljana Joze Pucnik International Airport, gelegen 26 km ten noorden van de hoofdstad, is de belangrijkste luchthaven van Slovenië.