Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Zwitserland

Vind goedkope autoverhuur in Zwitserland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zwitserland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zwitserland

Autohuur Zwitserland

Auto huren Zwitserland

Zwitserland ligt in Centraal-Europa, en heeft 7,6 miljoen inwoners (2010). Zwitserland is een aan zee grenzende en omzoomd Duitsland in het noorden, Frankrijk in het westen, tegen Italië in het zuiden en in de richting van Oostenrijk en Liechtenstein in het oosten.

Zwitserland is een bergachtig land en de Alpen domineert twee derde van het landoppervlak – voornamelijk in het zuiden en zuidoosten. De hoogste berg in Zwitserland, Dom, het meten van 4545 m Het land staat bekend om zijn typisch Alpendorp – en dat is populaire skigebieden.

Zwitserland is een multiculturele samenleving, en het land de officiële taal is Duits, Frans en Italiaans. Klimaat-wijs zijn een continentaal type weer in de noordelijke delen van het land en een meer polair klimaat in de hoogste delen van de Alpen. Het zuidelijke deel van het land heeft een mediterraan klimaat dat domineert.

Zoals u weet, Zwitserland is een van de rijkste landen ter wereld, en het toerisme zijn de belangrijkste bron van inkomsten. Door de centrale ligging in Europa en haar prachtige landschap, Zwitserland is een populaire bestemming het hele jaar door.

Ondanks het feit dat Bern is de hoofdstad van Zwitserland, de Zürich dat is het land de grootste stad en het meest belangrijk cultureel centrum.Zürich (372.000 inwoners) ligt ten noorden van het land, dat is de thuisbasis van een dergelijke Nationaal Museum, de opera en de internationale financiële banken. Iets uit Zürich is de bekende skigebieden van St. Moritz en Davis.

De hoofdstad Bern heeft meer dan 131.000 inwoners (2010), en is de 4e grootste stad na Zürich, Genève en Bazel. Bern heeft bewaard zijn middeleeuwse structuur, en het historische centrum is een UNESCO World Heritage Site.

De belangrijkste luchthaven van Zwitserland is Zürich Airport, en de op een na grootste luchthaven is internationale luchthaven van Genève .