Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Tsjechië

Vind goedkope autoverhuur in Tsjechië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tsjechië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tsjechië

Autohuur Tsjechië

Auto huren Tsjechië

Tsjechië ligt in Centraal-Europa, is een land van ongeveer 10,5 miljoen mensen (2010). Het land grenst Polen in het noorden, Duitsland in het noordwesten en het westen, Oostenrijk in het zuiden en Slowakije in het oosten.

De Tsjechische Republiek heeft een landklimaat met koude droge winters en hete zomers. Het land heeft een divers landschap, opgedeeld in de historische gebieden van Bohemen (het meest westelijke deel) en Moravië (het oostelijk deel).

De hoofdstad Praag Centraal gelegen in het westelijke deel van de Tsjechische Republiek aan de rivier de Vltava (Moldau).De stad is de grootste met 1,3 miljoen inwoners. Praag is de Tsjechische culturele en politieke centrum, en wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Het kapitaal is steeds een zeer populaire toeristische bestemming en heeft tal van bezienswaardigheden en attracties – waaronder Praagse Burcht, de Karelsbrug, het Oude “Stare Mesto” evenals musea, kunstgalerijen, opera en theaters.

Andere belangrijke steden in de Tsjechische Republiek is Brno, Ostrava , Plzen , Zlín en Olomoue.

Veel toeristen bezoeken de stad Karlovy Vary, dat is het land de grootste en beroemdste spa bestemming. De stad ligt 110 km ten westen van Praag – vlakbij de Duits-Tsjechische grens. Kuuroord is bekend om zijn “geneeskrachtige bronnen” – en is het hele jaar door bestemming.

De belangrijkste luchthaven van de Tsjechische Republiek is Prague Airport – Ruzyne, gelegen op 20 km ten noordwesten van de hoofdstad.Andere drukke internationale luchthavens luchthaven van Karlovy Vary en Brno Luchthaven .