Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Finland

Vind goedkope autoverhuur in Finland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Finland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Finland

Autohuur Finland

Auto huren Finland

Republiek Finland (Fins: Suomi) is de noord-Scandinavische land, met een oppervlakte van 338 145 km2.De bevolking is iets meer dan 5,2 miljoen (2010). Om de Finland ook de semi-autonome Åland-archipel, die ligt op de grens tussen de Baltische Zee en de Golf van Bothnia. Finland heeft een grens gemeen met Zweden, Noorwegen en Rusland .De hoofdstad Helsinki (Helsinki) heeft ongeveer 560 000 inwoners.

Andere belangrijke steden Espoo (Helsinki), Tampere (Tampere), Vantaa (Vanda), Turku (Åbo) en Oulu (Oulu).

Finland landschap wordt gedomineerd door bossen, en hoogteverschillen in het landschap is over het algemeen relatief klein. Anders wordt het land doorsneden door talrijke rivieren en meren systemen – en daarom populair onder de naam “Het land van de duizend meren ‘.

Finland heeft twee officiële talen: Fins (gesproken door 93%) en Zweeds (6%).

Het land de meest populaire attracties bevinden zich in het zuiden door de Golf van Finland – vooral in en rond de hoofdstad Helsinki. Een van de meest bezochte is de kust fort Suomenlinna vanaf het einde van de jaren 1700, die op de UNESCO World Heritage lijst.

De belangrijkste luchthaven van Finland is Helsinki Vantaa Airport, ligt op ca.. 20 km ten noorden van de hoofdstad.Andere luchthavens zijn druk bezig Tampere Airport, de luchthaven Rovaniemi en Kemi Airport.