Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Helsinki

Vind goedkope autoverhuur in Helsinki door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Helsinki. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Helsinki

Autohuur Helsinki

Auto huren Helsinki

Helsinki, en Helsinki, de hoofdstad van Finland en is gelegen in het zuiden van Finland door Finlandsgulfen dat is een arm van de Oostzee.De stad heeft een bevolking van 604.380 (2012) inwoners. Zowel de Finse en de Zweedse zijn de officiële talen. Helsinki is de oorspronkelijke naam van de stad en het heet in het Zweeds.

Helsinki werd opgericht in 1550, 300 jaar na de Zweden het land had genomen door Zweedse koning Gustav Vasa. Maar er was een kleine populatie in de stad en dit niet veranderen totdat Rusland veroverde Finland in 1808 en Finland kwam onder de Russische tsaar.Finland werd onafhankelijk in 1917 na de Russische Revolutie in hetzelfde jaar.

De stad heeft een reputatie voor het zijn goed in het ontwerp, en in 2009 de stad werd gekozen om de World Design Capital in 2012. Hedendaagse kunst ontworpen door Steven Holl is een interessant voorbeeld van moderne architectuur. Het is ook populair om te bezoeken het modieuze Nokia winkel in Alexander Gatan midden van het centrum.

Veel kenmerkt de stad als “verfrissend anders”, is het ontspannen met een goed nachtleven, geweldige winkels en vele musea. Ook sauna en zwemmen mogelijkheden zijn goed, bijvoorbeeld in het mooie zwembad Yrjönkatu uit 1928.

Net buiten de stad op sommige eilanden gelegen fort Suomenlinna is een van de grootste kust-fort en werd begonnen door de Zweden in 1748. De plaats die op de UNESCO World Heritage List is een populaire bestemming vooral tijdens de zomer.

Op dierentuin Högholmen stad, en Borg Backen stad pretpark.Helsinki Airport is 17 mijl ten noorden van het centrum gelegen.