Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Tampere

Vind goedkope autoverhuur in Tampere door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tampere. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tampere

Autohuur Tampere

Auto huren Tampere

Tampere (Zweeds: Tampere) is een stad van ca.. 210.000 inwoners, gelegen in West-Finland lan – tussen de meren Näsijärvi en Pyhäjärvi. Het is een van de meest geïndustrialiseerde stad van Finland. Tampere, die werd opgericht in 1779, is ook een belangrijke school en universiteit.

Tampere is ook een populaire toeristische bestemming. Onder de vele attracties zijn verschillende theaters, concertzalen en musea. Met name de Tampere Art Museum genoemd – waar ook de “Moomin” en “Moomin huis” van het model van de wereld Tove Jansson beroemde verhalen over Moomin trollen.

De stad heeft verder een groot pretpark met een dergelijke planetarium en aquarium – en een aantal groene ruimten en parken (ongeveer 500 in totaal). Dit heeft de Tampere vaak de mooiste industriële Scandinavië stad genaamd.

Tampere werd zwaar beschadigd tijdens het Finse Burgeroorlog in 1918, en er is weinig oudere architectuur is bewaard gebleven. Echter, er zijn een heleboel spannende hedendaagse architectuur hier – met inbegrip van Kalevala Kerk en City Library.

De stad van de internationale luchthaven – Tampere-Pirkkala Airport – ligt 17 mijl ten zuidwesten van het centrum.