Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Espoo

Vind goedkope autoverhuur in Espoo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Espoo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Espoo

Autohuur Espoo

Auto huren Espoo

Espoo (Zweeds: Espoo) is een tweetalige stad Finland .Het ligt aan de Golf, in het bijzonder in de provincie Uusimaa – net ten noorden van de hoofdstad Helsinki. Van 250.000 inwoners van de stad (2011) is 85% Fins-sprekende en het Zweedse taal.

Er zijn mensen in Espoo voor ongeveer 9000 jaar – terwijl bydannelsen waarschijnlijk voort uit de 1100S.

Espoo heeft geen geconcentreerde centrum, maar bestaat uit verschillende centra verspreid over een groter gebied. Veel Finse bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Espoo, de beroemde mobiele telefoon bedrijf Nokia.

Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Espoo, is Noux (Nuuksion) Nationaal Park, 10 mijl ten noorden van het centrum gelegen. Het werd opgericht in 1994 en heeft een oppervlakte van 45 km2. Anders Espoo Cathedral genoemd. Het is een mooie kruiskerk, waar de oudste delen zijn uit de late 1400’s. Een goed bezochte attractie is ook de zogenaamde WeeGee huis in de stad Hagalund. Hier is de hele 5 musea (waaronder Espoo Museum of Modern Art), een galerie, cafe en de museumwinkel. Het gebouw staat voor de Finse constructivisme, en is dus beschermd. Showrooms in WeeGee huis beslaat de gehele 5000 m2.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Helsinki-Vantaa (Helsinki-Vantaa) International Airport, gelegen 25 km ten noordoosten van Espoo.