Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Oulu

Vind goedkope autoverhuur in Oulu door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Oulu. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Oulu

Autohuur Oulu

Auto huren Oulu

Oulu (Zweeds: Oulu) is een stad en gemeente in de regio Noord-Ostrobothnia in Finland ligt Oulujokis stopcontact in de Botnische Golf. Oulu heeft een bevolking van 145.256 inwoners (2012), en is de vijfde grootste stad van Finland en de grootste in Noord-Finland.

Oulu werd opgericht als een stad in 1605 door Charles IX van Zweden en is al eeuwenlang een belangrijk handelscentrum.Door de teer handel in 1700 – en 1800-eeuw werd de stad uitgeroepen tot een belangrijke haven-en skipsverftsby te worden. Na een brand in 1822, werd de stad herbouwd in een rasterpatroon. Het centrum is geconcentreerd rond de markt waar er een markthal en evenementen het hele jaar door en Rotuaari gebied waar u winkels en gezellige cafes.

Top industrieën in Oulu, papier, meststoffen, leer, meubels en zagerij. De stad heeft ook een grote IT-industrie.

Er zijn veel kunstenaars, schrijvers en muzikanten wonen in de stad die een rijke kunst en cultuur, met inbegrip van zijn eigen symfonie heeft. Het hele jaar door zijn er vele concerten, zowel rock, klassieke muziek en jazz, en andere culturele evenementen en festivals. In november hield de International Children’s Film Festival.

Een van de veel meer originele festivals in Oulu Wereld luchtgitaar, Air Guitar World Championships.

Oulu Airport ligt 15 km ten zuidwesten van Oulu.