Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Zweden

Vind goedkope autoverhuur in Zweden door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zweden. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zweden

Autohuur Zweden

Auto huren Zweden

Zweden is op het oostelijke deel van het Scandinavische schiereiland, grenzend aan Noorwegen in het westen en Finland in het noordoosten.Zweden heeft 9,4 miljoen inwoners (2011). Het land heeft verbinding met Denemarken in het zuidwesten via de 16 km lange “Oresund Bridge ‘, die bestaat uit een brug en tunnel voorzieningen per spoor en snelweg tussen Malmö en Kopenhagen .

Zweden heeft de zeegrenzen Estland, Letland , Polen , Duitsland en Rusland , en heeft ook een kustlijn met uitzicht op Skagerrak, het Kattegat en Öresund in het westen, de Baltische Zee in het zuiden en de Botnische Golf en de Botnische Golf in het oosten.

De grote eilanden Gotland en Öland in de Oostzee behoort ook tot Zweden.

Zweden is opgedeeld in 3 verschillende soorten terrein: het Noord-Zweedse Hooglanden – waar het land de hoogste berg Kebnekaise is (2111 m), tussen de Zweedse laagland – met enkele van de grootste meren van Zweden – met inbegrip van Vänern en Vättern en de sørsvenske Highlands en Scania – die meestal bebost vlakke landschap.

De hoofdstad van Zweden is Stockholm, die is gelegen op de oostelijke kust van de Baltische Zee.Stockholm is de grootste stad met ongeveer 1,4 miljoen inwoners, en is ook de belangrijkste politieke en economische Zweden centrum. Stockholm heeft een groot winkel-en culturele voorzieningen, evenals een aantal historische bezienswaardigheden.

Andere belangrijke steden in Zweden, Göteborg, Malmö , Uppsala, Linköping , Västerås en Örebro.

Het land de belangrijkste luchthaven is de internationale luchthaven van Stockholm – Arlanda, maar Luchthaven Gothenburg – Landvetter , Luchthaven Stockholm – Skavsta en Malmö Airport heeft veel verkeer.