Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Macedonië

Vind goedkope autoverhuur in Macedonië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Macedonië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Macedonië

Autohuur Macedonië

Auto huren Macedonië

Macedonië is een land gelegen in de centrale Balkan-schiereiland in Zuidoost-Europa. Het land grenst Albanië in het westen, Servië en Montenegro in het noorden, Bulgarije in het oosten en Griekenland in het zuiden

Macedonië behoorde Republiek Joegoslavië uit 1944 en verklaarde samen met andere Balkanlanden onafhankelijkheid in 1991. Het lid van de Verenigde Naties in 1993. Het land heeft een bevolking van 2 058532 (2011) inwoners.De officiële taal is Macedonisch, en het land de hoofdstad Skopje.

64,7% van de bevolking behoort tot de Macedonische Orthodoxe Kerk. Moslims vormen 33,3% van de bevolking, en het land heeft de vijfde hoogste percentage van de moslims in Europa. Het land werd ernstig gedestabiliseerd door Kosovo Oorlog in 1999, toen naar schatting 360.000 etnisch Albanese vluchtelingen uit Kosovo zochten hun toevlucht in het land.

Macedonië is een van de laatste onontdekte land van Europa, een natuurlijk paradijs van bergen, meren en rivieren. Er zijn drie nationale parken, Mavrovo, Galicica en Pelister, en meer dan 50 meren en zestien bergen hoger dan 2.000 m

Onder historische ruïnes en idyllische dorpjes die vrijwel onveranderd gebleven gedurende eeuwen, het leven beweegt met een ander ritme. Het land staat voor de Balkan als een fascinerende mix van Macedonisch, Albanees, Turks en mediterrane invloeden.

Plaatsen die het bezoeken waard zijn in de hoofdstad, het fort Kale in het oude centrum van Skopje, een belangrijk symbool van de stad. Net onder het is de mooie oude bazaar met veel cafes en restaurants. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere St. Spas kerk uit de jaren 1600 dat een zeer bijzondere architectuur heeft, omdat het verboden was om christelijke monumenten hoger dan moslim. Gebouwd Kurshumli Een is een voorbeeld van seculiere islamitische architectuur. Van een beroemde Stenbro krijgen een over het centrale plein “Macedonië”, waarin een 22-meter hoge standbeeld van de oude Macedonische leider Alexander de Grote en het grootste winkelcentrum in de stad “ГТЦ” ligt.Andere bezienswaardigheden zijn Memorial House van Moeder Teresa en de Millennium Kruis op de top van de berg Vodno. Het kruis is 66 meter en het is de grootste kruis ooit gebouwd.

Skopje “Alexander de Grote” Airport ligt op 17 km ten zuidoosten van het centrum. en een andere in Ohrid “St. Paulus de Apostel Airport” (OHD).

Destinasjoner