Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Griekenland

Vind goedkope autoverhuur in Griekenland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Griekenland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Griekenland

Autohuur Griekenland

Auto huren Griekenland

Griekenland ligt in het zuidoosten van Europa en het uiterste zuiden van de Balkan. Daarnaast heeft het land een aantal grotere en kleinere eilanden in de Egeïsche Zee, het eiland Kreta. Vasteland van Griekenland grenst aan Albanië in het noordwesten, de Republiek Macedonië en Bulgarije in het noorden, en Turkije in het oosten.De bevolking is ongeveer 10, 8 miljoen (2010), en het land met een oppervlakte van ca. 132 000 km ².In de hoofdstad Athene is de thuisbasis van 745.500 mensen (3,5 miljoen als de hele grootstedelijke gebied zijn inbegrepen).

Andere belangrijke steden zijn Thessaloniki en Piraeus op het vasteland, Heraklion ( Iraklion ) op Kreta en Rhodos-stad op het eiland Rhodos .

Het landschap in zowel de Griekenland en in veel van de eilandjes (bijv.Kreta) bestaat uit veel bergen – met een aantal pieken die kunnen oplopen tot tussen de 2000 en 3000 meter.

Griekenland heeft een aantal historische attracties te bieden – een groot aantal uit de oudheid – en een aantal van hen de UNESCO World Heritage Site. Dit omvat de Acropolis in Athene, overblijfselen van de Minoïsche cultuur op Kreta (Knossos bl.a.palasset) – die uit de periode tussen ca.. 2000 en 1450 voor Christus kr.

De belangrijkste luchthaven in Griekenland, Eleftherias Veniselos International Airport, gelegen op een paar mijl ten oosten van Athene.Anders, de luchthavens van Rhodos en Kreta erg druk – en heeft een groot toeristisch verkeer in de zomer.