Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Bulgarije

Vind goedkope autoverhuur in Bulgarije door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bulgarije. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bulgarije

Autohuur Bulgarije

Auto huren Bulgarije

Bulgarije is een land in Zuidoost-Europa. Het land ligt op de westkant van het Zwarte Zee kust, en heeft een gemeenschappelijke grens met Roemenië, Turkije , Griekenland , Macedonië en Servië .De bevolking is ongeveer 7,7 miljoen (2010), en het land heeft een totale oppervlakte van 110,994 km ². Hoofdstad Sofia (1,2 miljoen inwoners) is ook het land de grootste stad.Andere belangrijke steden zijn Plovdiv, Varna, Burgas , Ruse en Stara Zagora.

De officiële taal is het Bulgaars, geschreven met het cyrillische alfabet. Ongeveer 10% van de bevolking in het algemeen Turks als moedertaal – en er zijn ook minderheden die spreken Macedonische en Rome.

Een van Bulgarije – met name in het zuidwesten – wordt gedomineerd door hoge bergen (hoogste punt is bijna 3000 m) – terwijl een lage vlakten gebieden te karakteriseren langs de Zwarte Zee kust, waar het land de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zich bevinden. Ongeveer de helft van de hotels van het land zijn geconcentreerd aan de Zwarte Zee, waar we een aantal van de meest populaire vakantie Bulgarije gebieden. Onder de bekendste zijn Golden Sands, Sunny Beach en Nessebar (waar de oudste stad is een UNESCO World Heritage Site).

Belangrijkste luchthaven van Bulgarije, Sofia International Airport, gelegen in de buurt van de hoofdstad.Andere belangrijke luchthavens Burgas International Airport en de luchthaven Varna.