Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Servië

Vind goedkope autoverhuur in Servië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Servië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Servië

Autohuur Servië

Auto huren Servië

Servië is de grootste van de voormalige Joegoslavische republieken in het zuidoosten van Europa Balkan. Het land heeft een grens gemeen met Bosnië-Herzegovina, Kroatië , Hongarije , Bulgarije , Macedonië , Kosovo en Montenegro .De bevolking is ongeveer 7,4 miljoen (2010).

De hoofdstad van Servië, Belgrado, en heeft ongeveer 1,6 miljoen inwoners.Belgrado Centraal gelegen in het land.Andere belangrijke steden zijn Novi Sad, Nis en Kragujevac.

Het landschap in Servië wordt gedomineerd door vlaktes in het noorden en relatief hoge bergen in het zuiden. De rivier de Donau stroomt van Rusland en in Servië – en waar het de kleinere rivier de Sava voldoet – is de hoofdstad Belgrado.

Belgrado is een zeer mooie stad, en het heeft ook vele historische en architecturale monumenten – waaronder de oude vesting Kalemegdan. In de stad van Vojvodina – gelegen in het noorden van het land – er is veel goed bewaarde architectuur uit de barok.

Grootste luchthaven van Servië is Belgrado Niklas Tesla International Airport, gelegen net buiten de hoofdstad.Een andere belangrijke internationale luchthaven is Nis Constantine the Great Airport.