Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Kosovo

Vind goedkope autoverhuur in Kosovo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kosovo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kosovo

Autohuur Kosovo

Auto huren Kosovo

Kosovo is gelegen in het zuidoosten van Europa in de Balkan en heeft ongeveer 1,8 miljoen inwoners (2010). Het grenst Servië in het noorden en oosten, Macedonië naar het zuiden, Albanië in het zuidwesten, en Montenegro in het westen.

Kosovo was vroeger een onderdeel van de Federale Republiek Joegoslavië, en had een vage nationale status – maar het land verklaarde zich in 2008 als een onafhankelijke republiek.

De hoofdstad is Pristina, en heeft ongeveer 700.000 inwoners.Andere belangrijke steden van de Kosovaarse Mitrovica, Prizren en Pec. Een populaire toeristische steden zijn Brezovica, dat is een typische winter resort.

Onder de vele culturele schatten van Kosovo en toeristische attracties zijn er vier bewaard gebleven Servische kloosters van de Byzantijnse architectuur – die allemaal op de UNESCO World Heritage List. Anders wordt de cultuur sterk beïnvloed door Albanese traditie. Het land heeft twee officiële talen: Albanees en Servisch.

Kosovo heeft een gevarieerd landschap, maar grote delen van het land wordt gedomineerd door heuvels en bergen, waaronder de hoogste top is rond 2650 m.Het land heeft ook een groter aantal kleinere meren en rivieren.

Het land de belangrijkste luchthaven is Priština International Airport, dat ligt net buiten de hoofdstad.

Destinasjoner