Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Jordanië

Vind goedkope autoverhuur in Jordanië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jordanië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jordanië

Autohuur Jordanië

Auto huren Jordanië

Jordanië is een Arabisch koninkrijk in het Midden-Oosten / West-Azië. Het grenst Syrië in het noorden, Irak in het noordoosten, Israël en de Westelijke Jordaanoever in het westen en Saudi-Arabië in het zuidoosten.De hoofdstad is Amman en Jordanië heeft een bevolking is 6508271 (2011) inwoners.

Enige haven van Jordanië is gelegen aan de zuid-westelijke puntje, aan de Golf van Aqaba, dat wordt gedeeld met Israël, Egypte en Saoedi-Arabië. Meer dan de helft van Jordanië wordt gedekt door de Arabische woestijn .. In tegenstelling tot de Arabische staten in het zuiden en oosten, Jordanië heeft geen olievoorraden. De economie is grotendeels afhankelijk van diensten, toerisme en ontwikkeling, waar Verenigde Staten is de belangrijkste leverancier.Jordanië is een belangrijke bondgenoot van de VS, en met Egypte is het enige Arabische land dat in vrede met Israël .De religie is de islam en over. 92% van de bevolking is moslim, maar Jordanië wordt beschouwd als een van de meest geseculariseerde westerse en Arabische landen.

De belangrijkste bezienswaardigheid is de rotsstad Petra die bloeide van ongeveer 400 voor ChristusKr. tot ongeveer het jaar 300 na ChristusKr, en op de lijst van ‘s werelds zeven nieuwe wonderen. In de stad van Jerash, een bezoek oldtidsbygningene uit de Grieks-Romeinse stad Jerash. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in religie is Mt. Nebo Baptist Site, en het mozaïek stad Madaba, interessante bestemmingen. Natuur-gebaseerde ervaringen benut vooral door woestijn en de bergen wandelen, vooral in Wadi Rum. Een bruisende nachtleven met nachtclubs, disco’s en bars in Amman, Irbid en Aqaba ligt ver ten noorden van de Golf van Aqaba. Het jaarlijkse Distant Heat festival geldt als een van ‘s werelds top 10 raves.

Jordanië is geclassificeerd als een land met “medium menselijke ontwikkeling” van de 2011 Human Development Report.

In 1999 King Hussein stierf die het land regeerde 46 jaar. Zijn zoon, Abdullah II heeft een enorme taak van het behoud van de stabiliteit. Een nationale agenda die op lange termijn politieke, economische en sociale veranderingen betreft zijn nog niet goedgekeurd.

Queen Alia International Airport is de grootste luchthaven van Jordanië gelegen in Zizya gebied, 32 km ten zuiden van Amman.

Destinasjoner