Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Israël

Vind goedkope autoverhuur in Israël door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Israël. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Israël

Autohuur Israël

Auto huren Israël

Israël, met zijn relatief kleine oppervlakte van ongeveer 20 000 km2, is een land in het Midden-Oosten, met een kustlijn aan de Middellandse Zee.In het noorden, het land tegen Libanon, in het oosten door Syrië en Jordanië – en in het zuidwesten in de richting van Egypte .Ook zijn de Palestijnse gebieden Westelijke Jordaanoever en in de Gazastrook, die gedeeltelijk door Israël bezet in de onmiddellijke omgeving. De bevolking van Israël is ongeveer 7,3 miljoen (2010) – waarvan de meesten Joden.

Jeruzalem (725.000 inwoners) is de formele hoofdstad van Israël, maar de status wordt betwist.In de praktijk is het kustplaatsje Tel Aviv die dient als het administratief centrum.Andere belangrijke steden zijn Haifa en Eilat .

Het landschap in het kleine land is zeer divers met vlaktes langs de kust en de bergen en heuvels landinwaarts. Er zijn ook verschillende meren, waaronder de wereldberoemde Dode Zee – bekend om zijn extreem hoge zoutgehalte.

‘S Lands grootste toeristische attractie is Jeruzalem, een heilige stad voor alle drie wereldreligies: Jodendom, christendom en islam.Hier kunt u een bezoek aan een aantal belangrijke religieuze monumenten – waaronder Westelijke Muur, de Heilige Graf en de Al Aqsa moskee. Anders, Eilat, aan het hoofd van de Rode Zee – een toeristische trekpleister, met zijn vele mooie stranden.

De belangrijkste luchthaven van Israël is Ben Gurion International Airport, die is gelegen buiten Tel Aviv .