Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Egypte

Vind goedkope autoverhuur in Egypte door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Egypte. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Egypte

Autohuur Egypte

Auto huren Egypte

Egypte bevindt zich in de noordwestelijke hoek van Noord-Afrika – en met een klein deel in Azië (Sinaï-schiereiland). De bevolking is van meer dan 83 miljoen (2010) en het land met op een na meest bevolkte van Afrika. Egypte landoppervlak beslaat ongeveer 1 miljoen km2, en het land heeft een grens gemeen met Libië, Soedan, Israël en in de Gazastrook.Hoofdstad Cairo met zijn 16 miljoen inwoners van de grootste stad Egypte en Afrika.Andere belangrijke steden van Egypte Alexandrië, Sharm el Sheikh, Luxor, Suez en Port Said.

Een groot deel van Egypte is een woestijn landschap, terwijl er tiert welig langs de langste rivier ter wereld is – de Nijl – die stroomt door het land, en die heeft de uitlaat in de Middellandse Zee.

Egypte is rijk aan culturele schatten. Enkele van de oudste bevinden zich hier. Meest bekend zijn de piramides van Gizeh – waar dergelijke Bezoek de beroemde Sfinx en de Grote Piramide van Cheops. Ook de oude tempels in Luxor worden vermeld.

Avonturen van een andere soort kan worden verkregen door een bezoek aan de populaire badplaats Sharm el-Sheikh, die ligt tussen de Golf van Aqaba en Suez Bay. Er is ook een paradijs voor sportduikers op zoek naar grote koralen en mysterieuze scheepswrakken.

Vanwege de “Arabische revolutie” in 2011 moet volgen de bijgewerkte veiligheidsbeoordelingen van Buitenlandse Zaken.

De belangrijkste luchthaven van Egypte is Cairo International Airport, die is een paar mil buiten de hoofdstad.Het is ook drukke luchthavens in Alexandrië en in Sharm el-Sheikh .