Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Syria

Vind goedkope autoverhuur in Syria door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Syria. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Syria

Autohuur Syria

Auto huren Syria

Syrië is een Arabische staat in het Midden-Oosten. In het noorden grenst het Turkije, in het oosten aan Irak in het zuiden tot Jordanië en naar het westen van Libanon , Israël en de Middellandse Zee.De Syrische Golanhoogte bezet zijn door Israël sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967.Damascus is de hoofdstad. Arabisch is de officiële taal, en ongeveer 85 procent van de bevolking is moslim. Het land heeft 22 530 746 (2012) inwoners.

Syrië is een land met vruchtbare vlaktes, bergen en woestijnen, en de thuisbasis van diverse etnische en religieuze groepen, waaronder Koerden, Armeniërs, Assyriërs, christenen en moslims, die de meerderheid van de bevolking. Het land is een van de landen aangeduid als “de bakermat van de wereld.” De kustlijn is weelderig, en delen van West-Syrië is geschikt voor landbouw. In het oosten domineren dorre woestijn.

Damascus is de hoofdstad van het land en een van de oudste bewoonde stad ter wereld. Een van de meest bezochte plaatsen zijn Ummayyad Moskee. Men moet ook kijken op Al-Hamidiyah Bazaar en Tikiyeh moskee uit het midden van 1600. Al Azem Palace is een prachtig paleis dat werd gebouwd in de jaren 1700 en is nu een nationaal museum in Damascus .Mausoleum van Sultan Saladin van 1196 is een andere attractie.

Andere populaire toeristische steden in Syrië zijn Bosra met ruïnes uit zowel de Romeinse, Byzantijnse en Islamitische tijden. Het heeft ook een goed bewaarde Romeinse theater. Palmyra, bekend in de Bijbel als Tadmor, een ruinby uit de oudheid en is een belangrijke archeologische site in Syrië ongeveer 215 km ten noordoosten van de hoofdstad Damascus, een oase in de woestijn. Aleppo is de grootste stad in Syrië, en heeft ook vele belangrijke historische monumenten.

Sinds maart 2011 heeft Syrië geweest burgeroorlog in het land. De aanhoudende Syrische Burgeroorlog werd geïnspireerd door de Arabische lente. Tot 11.000 mensen zijn gedood, voornamelijk demonstranten. Om geweld te ontvluchten dan 355.000 Syrische vluchtelingen vluchtten naar buurlanden. Het wordt afgeraden om te reizen naar Syrië (Jan 2013).

Dem luchthavens zijn Damascus International Airport gelegen 35 km buiten de hoofdstad.Aleppo International Airport ligt op slechts noordoosten van Aleppo in het noorden van het land.