Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Turkije

Vind goedkope autoverhuur in Turkije door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Turkije. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Turkije

Autohuur Turkije

Auto huren Turkije

Republiek Turkije heeft 77,8 miljoen inwoners (2010), beide gevestigd in Zuid-Europa en Zuidwest-Azië.

Turkije grenst aan acht landen doorgekookt is; Bulgarije en Griekenland (in Europa) en Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Iran, Irak en Syrië (In Azië).Turkije heeft ook een kustlijn aan de Middellandse Zee in het zuiden, de Egeïsche Zee in het westen en de Zwarte Zee in het noorden.

Het land heeft een groot deel continentaal klimaat – met mildere mediterrane klimaat in het zuiden.

Turkije is een complex land met zowel nieuwe en oude architectuur, maar ook christelijke kerken naast islamitische moskeeën. Turkije is toegenomen toerisme in de afgelopen jaren, vooral charter toerisme. Turkije zuid-en westkust zijn prachtige stranden en toeristische attracties van de zon-en strandvakantie. Anders Turkije kunnen bieden exotische cultuur, historische bezienswaardigheden, prachtige moskeeën en de bruisende drukte van de grote steden.

Bosporus en de Zee van Marmara, het aansluiten van de Zwarte Zee en de Egeïsche Zee, en scheidt het Aziatische deel van Turkije van de Europese. De stad Istanbul is gelegen aan beide zijden van de Bosporus, en is daarmee de enige metropool in de wereld die is gelegen op twee continenten. Istanbul heeft 11 miljoen inwoners en is de culturele, commerciële en financiële centrum van Turkije.De stad heeft een aantal toeristische attracties – waaronder paleizen, forten en gebouwen uit de tijd van de sultan.

De hoofdstad van Turkije is Ankara, en met zijn 4 miljoen inwoners de op een na grootste stad.Andere grote steden in Turkije Izmir, Bursa, Adana, Gaziantep en Antalya .

De belangrijkste luchthaven van Turkije is de Internationale Istanbul Ataturk Airport, maar ook de luchthaven van Antalya en Ankara Esenboga Airport zijn enkele van de drukste van het land.