Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Libanon

Vind goedkope autoverhuur in Libanon door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Libanon. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Libanon

Autohuur Libanon

Auto huren Libanon

Libanon is een land in het Midden-Oosten gelegen aan de Middellandse Zee en wordt begrensd door Syrië in het noorden en oosten, en Israël in het zuiden.Libanon is een van de vijftien landen die worden aangeduid als de “wieg van de mensheid!. Home naar 4.143.101 (2011) inwoners in het land, en de hoofdstad is Beiroet .De meeste spreken Arabisch, maar Frans wordt ook veel gebruikt. Alle weg-en straatnaamborden er tekst in het Arabisch en Frans.

Ondanks het feit dat Libanon is een relatief klein land, zijn er grote klimaatschommelingen van vruchtbare landschap langs Middelhavlet om steppeklimaat drogen. Het land is bergachtig, en de twee bergketens van Libanon en Anti-Libanon heeft pieken op ongeveer drie duizend voet, die is snowy winter.

Voordat de Libanese Burgeroorlog (1975-1990), het land een periode van relatieve rust en welvaart, gedreven door het toerisme, de landbouw, en het bankwezen. Het trok grote aantallen toeristen, zodanig dat de hoofdstad Beiroet werd aangeduid als de ” Parijs van het Midden-Oosten.”

In het kielzog van de oprichting van Israël in 1948, is er sprake van veel conflicten in het Midden-Oosten. In 1975 brak de oorlog uit tussen de westerse, Israël -vriendelijke christenen en radicale islamitische groepen in het land.Tussen 1978 en 1998, de Noorse VN-troepen in Zuid-Libanon, als onderdeel van de VN-vredesmacht in Libanon (UNIFIL) en (UNTSO).

Onrust heeft beïnvloed toerisme, maar het begint nu weer gaan stijgen. In de 2009 ranglijst New York Times Beiroet aan de top van de top bestemmingen over de hele wereld vanwege zijn unieke nachtleven en gastvrijheid.Diverse bevolking van Libanon, samengesteld uit verschillende etnische en religieuze groepen, heeft verder bijgedragen aan festivals van het land, muziekstijlen en literatuur en een uitstekende keuken.

Belangrijkste bestemmingen die op de UNESCO ruïnes in Anjar gelegen in de Bekaa-vallei. The World Heritage List is ook Byblos is een idyllisch stadje aan de Middellandse Zee. Met een geschiedenis die dateert uit de 8000, 7000 fNZ is Babylos beschouwd als de oudste continu bewoonde.

Musea, dat het de moeite waard is een bezoek aan het Nationale Museum van Beiroet met producties ongeveer 100.000 voorwerpen, waarvan vele uit de prehistorie en de Middeleeuwen. Gibran Museum was oorspronkelijk een klooster in Bsharri, werd omgevormd tot een museum ter ere van de wereldberoemde van het land kunstenaar, schrijver, dichter en theoloog Gibran Khalil Gibran (1883 – 1931)

Beiroet-Rafic Hariri International Airport, voorheen Beiroet International Airport, gelegen 9 mijl van Beiroet en is de enige operationele commerciële luchthaven in het land.