Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Paris

Vind goedkope autoverhuur in Paris door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Paris. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Paris

Autohuur Paris

Auto huren Paris

Paris, France de hoofdstad, is net onder waar de rivier de Marne stroomt in de Seine gelegen, en de laatste verdeelt de stad in twee delen: de rechteroever en linkeroever van de Seine. De stad zelf, Ville de Paris, heeft een bevolking van ca.. 2.200.000 (2010), terwijl de grotere stedelijke regio Parijs heeft een totale bevolking van tussen de 11 en 12 miljoen. Ville de Paris is administratief verdeeld in 20 zogenaamde “arrondissementen”.

Parijs wordt algemeen beschouwd als de culturele en modehoofdstad van Europa, het biedt talloze attracties. Enkele van de meest beroemde en populaire toeristische bestemming is de gotische kathedraal van Notre-Dame, gelegen op het Ile de la Cite in het midden van de Seine. Het was begonnen voor het jaar 1200 en is een van ’s werelds beroemdste kerken. Vanaf de toren (387 treden), zijn er een prachtig uitzicht over centrale delen van Parijs. Andere beroemde kerken in Parijs is de witte basiliek van de Sacre Coeur, die op de heuvel van Montmartre uit de late jaren 1800 en de zeer prachtige St. Sulpice kerk is uit 1754, gelegen in St. Germain gebied.

Parijs is de bekendste bezienswaardigheid, de Eiffeltoren, gebouwd in 1889 voor de honderdste verjaardag van de Franse Revolutie. De toren is 324 meter hoog (inclusief de antenne op de top), en was ooit de hoogste gebouw ter wereld. Er is een lift tot de bovenkant, en vanaf daar heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht. Bijna net zo beroemd is de Arc de Triomphe aan de Onbekende Soldaat, gelegen op de Place de l’Etoile (Star Square), aan de ene kant van de Champs Elysees. Aan de andere kant van de straat staat het Place de la Concorde, waar sprake is van een meer dan 3000 jaar oud Egyptische obelisk.Grenzend aan de Place de la Concorde is de prachtige Jardins des Tuileries.

Het park is ook het meest populaire kunst van Frankrijk museum, het Louvre, waar alle grote beeld van de geschiedenis van de kunst zijn vertegenwoordigd – met inbegrip van Leonardo da Vinci’s schilderij “Mona Lisa”. In een metropool als Parijs, zijn er natuurlijk een aantal andere musea (waaronder het moderne Centre Pompidou), in aanvulling op opera, theaters, concertzalen en andere culturele instellingen.

Als het gaat om architectuur, een aantal van de bruggen over de Seine moeite waard. Dit is vooral de oudste, Pont Neuf – die gebouwd werd al in 1600.

Anders is de Parijs bekend om zijn rijke restaurant biedt. Een bezoek aan een aantal van de gezellige terrasjes in het schilderachtige Quartier Latin aan de linkeroever, is een must voor elke toerist in Parijs.

Parijs wordt elk jaar bezocht door meer dan 30 miljoen toeristen, waaronder veel gezinnen met kinderen – gegarandeerd om de reis op de gigantische themapark Disneyland Parijs – ca. 30 km ten oosten van de stad.

Er zijn verschillende luchthavens rond Parijs, met inbegrip van de twee belangrijkste luchthavens van Parijs – Orly Airport en Parijs Roissy-Charles-de-Gaulle .