Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Roemenië

Vind goedkope autoverhuur in Roemenië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Roemenië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Roemenië

Autohuur Roemenië

Auto huren Roemenië

Roemenië is een republiek, met 22,2 miljoen mensen (2010), gelegen in het zuidoostelijke gedeelte van Europa – in het bijzonder de Zwarte Zee.Het land heeft een gemeenschappelijke grens met Moldavië, Oekraïne, Hongarije , Servië en Bulgarije .De hoofdstad van Roemenië is Boekarest, die ongeveer 2 miljoen inwoners (2010) heeft.

Andere belangrijke steden in Roemenië Iasi (322.000 inwoners), Cluj-Napoca (318.000 inwoners), Timosoara (317.700 inwoners), Constanta (310.000 inwoners) en Craiova (303 000 inwoners).

Roemenië is een groot land met veel bergen en heeft daarom een ​​gevarieerd klimaat. Centraal gelegen het zuidelijke deel van de Karpaten – of transsilvanske De Alpen – zoals dat heet. Anders, het land is relatief heuvelachtig, met een mix van heuvels en vlakten.

Er zijn nog een aantal culturele relikwieën uit het oude Griekse bykolonier, dat is spannende attracties voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis. De games waren de meest populaire attracties in de hoofdstad, Boekarest, bijvoorbeeld voormalige dictator Nicolae Ceausescu gigantomane Parlement Palace. Ook de Zwarte Zee kust biedt verleidelijke stranden en luxe waaronder in de stad Mangalia, die een afzonderlijk Griekse uitstraling heeft.

De belangrijkste luchthaven in Roemenië Henri Coanda International Airport, gelegen op 16 km ten noorden van het centrum van Boekarest .