Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Litouwen

Vind goedkope autoverhuur in Litouwen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Litouwen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Litouwen

Autohuur Litouwen

Auto huren Litouwen

Republiek Litouwen ligt aan de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee in het geografische gebied Baltische staten. Het land heeft een gemeenschappelijke grens met Letland, Wit-Rusland, Polen en Rusland (Kaliningrad Oblast).Litouwen heeft een oppervlakte van 65,300 km ² en het aantal inwoners is circa 3,4 miljoen (2010).

De hoofdstad en grootste stad is Vilnius, die ongeveer 540.000 inwoners heeft.De grootste steden zijn anders Kaunas en Klaipeda .De officiële taal in Litouwen is Litouws, die verwant is aan de taal van de naburige Letland.

Landschap Litu is overwegend vlak en langs de kust wordt gedomineerd door de rivierdelta’s en morenen. Vooral in het zuiden zijn er bossen, die voornamelijk bestaat uit pijnbomen.

Veel van de populairste attracties van het land zijn geconcentreerd in en rond Vilnius, welke status in 2009 had als Culturele Hoofdstad van Europa. Het centrum van de stad is, vanwege de goed bewaarde historische architectuur, werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage site in 1994.

Belangrijkste luchthaven van Litouwen, Vilnius International Airport, gelegen op 7 km ten zuiden van de hoofdstad.