Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Latvia

Vind goedkope autoverhuur in Latvia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Latvia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Latvia

Autohuur Latvia

Auto huren Latvia

Republiek Letland bevindt zich in het geografische gebied Baltische staten, meer in het bijzonder aan de oostelijke kust van de Baltische Zee. Het land heeft een grens gemeen met Estland, Rusland , Wit-Rusland en Litouwen .Letland heeft een oppervlakte van 64,589 km ² en heeft een bevolking van ongeveer 2,2 miljoen euro (2010).

De hoofdstad Riga heeft van meer dan 750 000 inwoners, is gelegen aan de Golf van Riga (Oostzee).Andere belangrijke steden zijn Liepaia en Daugavpils.De officiële taal in Letland is Lets, en verwant aan de taal van de naburige Litouwen.

Het landschap in Letland wordt gekenmerkt door lavlandssletter en bossen. Anders wordt het land doorsneden door tal van kleinere rivieren en meren. De grootste van de meren, Luban, heeft een oppervlakte van 82 km2.

De meest populaire toeristische bestemming in Letland de hoofdstad Riga, waar de oude stad is een toeristische trekpleister.Ook nieuwere architectuur is een handelsmerk van de stad. Dit is vooral een uitgebreide verzameling van gebouwen in het centrum van de stad, met zijn kenmerkende art nouveau-stijl zijn genoteerd op de UNESCO World Heritage List.

De belangrijkste luchthaven van Letland is Riga International Airport, gelegen net buiten het centrum van de hoofdstad.