Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Polen

Vind goedkope autoverhuur in Polen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Polen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Polen

Autohuur Polen

Auto huren Polen

Polen gelegen in het noordoosten van Europa aan de zuidkust van de Oostzee. Het wordt begrensd door Duitsland, de Tsjechische Republiek, Slovakije , Oekraïne , Wit-Rusland , Rusland en Litouwen .De bevolking wordt geschat op 38,2 miljoen euro (2010), waarvan 1,7 miljoen inwoners van de hoofdstad Warschau .

Andere belangrijke steden in Polen, Krakau (756.600 inwoners), Lodz 753 000 inwoners), Wroclaw (633 000 inwoners), Poznań (561 000 inwoners) en Gdansk (456.000 inwoners).

Grote delen van Polen gelegen in de Noord-Europese lavsletten, die zich uitstrekt van de Oeral in het oosten van het Nederland in het westen.In het zuiden vinden we echter bergachtige Sudeten en de Karpaten, waar de hoogste toppen die zich uitstrekt in een paar duizend meter hoogte. De meer dan 1000 km lange Vistula stroomt door het land, en is van oudsher de “levensader” van de hoofdstad Warschau .

De hoofdstad is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Polen. Dit is een traditionele cultuur met diverse musea, concertzalen en galeries. Het is ook een bruisend nachtleven en winkelstad. Architectonisch is het ook interessant, en het geheel van de oude stad is de reden dat de UNESCO.

Grootste en belangrijkste luchthaven van Polen is Warschau Frederic Chopin International Airport, gelegen op 10 km ten zuiden van het centrum van de hoofdstad.Een andere luchthaven met veel verkeer zijn Gdansk Lech Walesa de internationale luchthaven .