Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Alicante

Vind goedkope autoverhuur in Alicante door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Alicante. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Alicante

Autohuur Alicante

Auto huren Alicante

Alicante is een stad in het zuidoosten van Spanje de Middellandse Zee.Alicante is de tweede grootste stad in de regio Valencia, en is de hoofdstad van de provincie Alicante.

Economie van de stad is grotendeels gebaseerd op het toerisme en de wijnproductie. Alicante is het centrum van de Costa Blanca en de vele toeristen kiezen voor deze stad als een plaats misschien wel in de eerste plaats vanwege het milde klimaat en de prachtige stranden.

De oude stad van Alicante is een belangrijke toeristische attractie – met zijn historische gebouwen, de smalle straatjes en de gezellige cafes, restaurants en winkels.

Een beroemde bezienswaardigheid in de stad is het kasteel “Castillo de Santa Barbara” uit de Middeleeuwen. Delen van het kasteel zijn uit ca.. jaar 230 voor Christus kr. Het kasteel ligt op een heuvel – 300 meter – en hier krijg je een prachtig uitzicht over de baai Costa Blanca.

Onder het kasteel is de stad met het stadhuis uit 1760, Santa Maria kerk uit de jaren 1300 en de Renaissance kerk van San Nicolás de Bari uit 1700.

Andere toeristische attracties in Alicante zijn Het archeologisch museum “Marq” – waar de bezoekers krijgen een interactieve reis door de geschiedenis – met exposities van voorwerpen van de prehistorie tot de moderne tijd.

Anders, de stad heeft vele markten en parken, een aantal uitnodigende stranden – waar Playa San Juan is een van de meest populaire front “Explanada de Espana” – omgeven door palmbomen, arena uit 1849 (de stierenvechter museum) en het Museum van Hedendaagse Kunst – die men kan zie exposities van werken van dergelijke Miró, Dalí en Picasso.

Luchthaven van de stad – Alicante Airport – ligt 12 mijl ten zuidwesten van het centrum.