Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Auto huren Alicante Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Alicante Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Alicante Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Alicante Luchthaven

Autohuur Alicante Luchthaven

Auto huren Alicante Luchthaven

Alicante Airport (ALC) is een internationale luchthaven in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zee – 12 km ten zuidwesten van Alicante center.De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto de Alicante” en werd geopend in 1967 onder de naam “El Altet”.

De luchthaven van Alicante is de 6e drukste in Spanje en een van de 50 drukste in Europa. De luchthaven bedient 9,9 miljoen passagiers per jaar (2011).

Ongeveer 40 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Alicante Airport naar 86 bestemmingen in Noorwegen en in het buitenland. De luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft zijn hoofdkwartier hier, en hebben vaak vertrekken naar dergelijke Londen en Birmingham .

De luchthaven van Alicante beschikt over een terminal (pas geopend), en er zijn openbare voorzieningen zoals restaurants, cafes, bar, winkels (inclusief duty free), apotheek, internettoegang, medisch centrum, ATM, wisselkantoor, Vip Lounge, vergaderzalen en informatie disk.

Er zijn geen hotels op de luchthaven en de dichtstbijzijnde is het Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transport opties van Alicante Airport naar de stad bestaat uit bussen of taxi. Het zal binnenkort mogelijk zijn om de tram te gebruiken om het centrum, toen de kelder van het terminalgebouw is ontworpen voor het tramstation. Als u een auto wilt huren in Alicante, een aantal autoverhuur kantoren in de aankomsthal op de luchthaven – zoals Avis, Hertz, Sixt en Europcar.