Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Pori

Vind goedkope autoverhuur in Pori door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pori. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pori

Autohuur Pori

Auto huren Pori

Pori (Zweeds: Björn Borg) is een stad en gemeente aan de westkust van Finland .De stad ligt 15 km van de Botnische Golf aan de monding van de rivier de Kokemäenjoki, dat is de grootste in Finland. Pori is de belangrijkste stad in Satakunta regio met een bevolking van 83 192 (2012) inwoners.

Pori is opgericht door de Zweedse koning Johan III. Pori bekend is, onder andere, bekend om enkele kilometers zandstranden van Yyteri en Pori Jazz, een jaarlijks internationaal jazzfestival waar jazz legendes als Herbie Hancock en Miles Davis hebben deelgenomen.

De markt is gelegen in het hart van de stad, een paar honderd meter van Kokemäki rivier, die de stad in tweeën deelt. In voetgangers Yrjönkatu, die ingaat op de markt, zijn er vele winkels en straatmuzikanten die tot leven brengt zowel in de zomer als in de winter. Er zijn vele mooie historische gebouwen zoals het oude gerechtsgebouw, stadhuis uit 1841 en het centrum van Pori Kerk. Andere bezienswaardigheden zijn onder Satakunta Museum, Pori Art Museum, Poriginal Gallery en het prachtige eiland Kirjurinluoto met zijn groen.

Belangrijke industrieën in Pori zijn hout, metaal, mechanische en chemische, koper werken.

Pori Airport ligt op 2,6 km ten zuiden van de stad.