Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Pori Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Pori Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pori Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pori Luchthaven

Autohuur Pori Luchthaven

Auto huren Pori Luchthaven

Pori Airport (POR) ligt 2.6 km ten zuiden van Pori. Er is geen openbaar vervoer tussen de luchthaven en Pori. De meeste autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op Pori Airport, gelegen net aan de ingang, Hertz, Avis, Sixt en Europcar.

54.056 passagiers bezocht Pori Airport in 2011.Er zijn verschillende dagelijkse vluchten naar Helsinki, in verband met vakantie, zijn er ook een aantal internationale vluchten van Pori Airport. Naar Stockholm is de vluchten per dag.

De Finse Aviation Academy is een pilot school die is gevestigd op de luchthaven. Pori Airport heeft een restaurant, een vergaderruimte en ruimte voor de kinderen. De luchthaven biedt gratis internet. De dichtstbijzijnde hotels zijn gelegen in Pori.