Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Kittilä

Vind goedkope autoverhuur in Kittilä door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kittilä. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kittilä

Autohuur Kittilä

Auto huren Kittilä

Kittila is een plaats gelegen in de provincie van Lapland in het noorden van Finland. De gemeente heeft een bevolking van 6315 (2012) inwoners.

Kittila is een populaire plek voor toeristen, en de thuisbasis van het beroemde skigebied van Levi. Levi Alpineskiën World Cup gehouden hier en daar is niet het minst vanwege het WK dat Levi nu staat op de internationale skikaart. De eerste skikurset werd gehouden in 1906, dus het heeft een lange geschiedenis als een winterbestemming. Het gebied heeft ook uitstekende mogelijkheden om te skiën. Andere populaire activiteiten zijn hondenslee rijden of een uitstapje naar de sauna op koude winterdagen. Kittila bekend om de plaats van de laagste geregistreerde temperatuur ooit in Finland : -51,5 ° C, gemeten in januari 1999.

In de zomer is het gebied is ideaal voor wandelingen in het bos en de bergen. In Kittila is onderdeel van de Pallas-Ounastunturi National Park.

5. Juni 2006 werd bekend dat het Canadese bedrijf Agnico-Eagle zou een goudmijn in Kittila te starten. Het is de grootste goud-Europa is van mij in werking is, en elke dag het goud verzameld voor vijf miljoen. De mijn heeft honderden banen naar het gebied.

Kittila Airport ligt op 5 km van het stadscentrum en 15 km van Levi.