Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Kittilä Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Kittilä Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kittilä Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kittilä Luchthaven

Autohuur Kittilä Luchthaven

Auto huren Kittilä Luchthaven

Kittila Airport (KTT) is een luchthaven gelegen op 5 km van de stad Kittila, 15 kilometer van Levi Ski Resort en 35 mijl van Ylläsjärvi. In 2011 was 238 538 passagiers passeren de luchthaven.De meeste autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven zijn Avis, Europcar, Hertz, Scandia Rent en Sixt. In de winter zijn er goede busverbindingen met name van en naar Levi. Buiten het hoogseizoen is het vaak boek pendelbussen van tevoren of neem een taxi.

De meerderheid van de binnenlandse vluchten van de luchthaven, maar in de winter periode komt in verschillende chartervluchten naar bestemmingen in Europa, voornamelijk uit Engeland .Een voorbeeld is Thomas Cook Airlines vliegen van Bristol en de luchthaven Gatwick tussen november tot april. De reden hiervoor is de vele toeristen die naar Levi en andere plaatsen in Lapland voor Kerstmis en de winter te bezoeken. Delen van de luchthaven brandde in juni 2006, maar is nu herbouwd.

De luchthaven heeft twee cafes, een souvenirwinkel, vergaderzalen en gratis draadloos internet. De dichtstbijzijnde hotels zijn gelegen in Levi.