Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Hämeenlinna

Vind goedkope autoverhuur in Hämeenlinna door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hämeenlinna. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hämeenlinna

Autohuur Hämeenlinna

Auto huren Hämeenlinna

Hämeenlinna (in het Zweeds: Hämeenlinna) is een stad en gemeente in het hart van de historische provincie van Hame in het zuiden van Finland .De stad heeft 67 340 inwoners (2012) ligt op 100 km ten noorden van de hoofdstad Helsinki.De stad is overwegend Finstalige.

Hämeenlinna is de geboorteplaats van de beroemdste klassieke componist van Finland Jean Sibelius (1865 – 1957). Een van de belangrijkste attracties is zijn ouderlijk huis, dat is omgebouwd tot een museum

Het middeleeuwse Kasteel van Hame is gelegen in de stad en is een belangrijke attractie. De bouw van het kasteel werd aangesloten op de Zweedse kruisvaarders te beginnen in de jaren na 1200, maar er is geen bewijs van het als het kasteel van de leeftijd wordt betwist. Het kasteel werd gebruikt als een gevangenis uit de jaren 1800 tot 1953, toen een massale restauratie werd geïnitieerd. Het is een museum sinds 1988. Holy Cross Church net ten noorden van Hämeenlinna is een gotische kerk uit de Middeleeuwen, van rode baksteen met veel schilderijen en sculpturen.

Net buiten de stad is de natuurlijke en recreatieve park Aulanko uit de jaren 1800 die zijn uitgerust met wachttorens, romantische stenen gebouwen, kunstmatige vijvers en zeldzame plantensoorten. Het park heeft ook een hotel, en naast de goede wandelen in het gebied zijn er vele outdoor-activiteiten, zoals golf, paardrijden en kajakken. In een wellness-centrum kunt u genieten van de spa of sauna.

Hämeenlinna heeft een industrie gebaseerd op metaal, hout en voedselverwerking.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Tampere-Pirkkala Airport ligt in Tampere 79 km noorden van het centrum.