Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Tampere Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Tampere Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tampere Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tampere Luchthaven

Autohuur Tampere Luchthaven

Auto huren Tampere Luchthaven

Tampere-Pirkkala Airport (TMP) is Pirkkala (Zweeds: Pirkkala), 17 kilometer ten zuidwesten van Tampere – en is de tweede drukste internationale luchthaven in Finland. Het bedient ongeveer 710.000 passagiers per jaar. Tampere-Pirkkala Airport heeft twee terminals.

Vanaf het vliegveld zijn er regelmatige vluchten naar Helsinki (Finncom Airlines), Turku en Oulu (Wingo), Stockholm (Blauw 1), Kopenhagen (SAS), Riga (Baltic Air) – en een aantal routes naar Bremen, Frankfurt , Londen , Dublin , Edinburgh en Milaan (Ryanair).

Er zijn bussen met regelmatige dienst tussen het vliegveld en het station van Tampere. Alternatieve manier van reizen is de taxi. Als u een auto wilt huren, zijn er verschillende mogelijkheden. Veel van de grote internationale autoverhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven. Dit omvat de Avis, Europcar, Budget, Hertz en Sixt.

Er zijn een aantal winkels en een restaurant in de buurt van het vliegveld. Anders zijn er conferentiezalen met kantoren in de terminal, is er ook een VIP-lounge. De dichtstbijzijnde ligt het Spa Hotel Rantasipi Eden, gelegen in Nokia – 7 km ten noordwesten van Tampere Airport.