Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Zuid Afrika

Vind goedkope autoverhuur in Zuid Afrika door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zuid Afrika. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zuid Afrika

Autohuur Zuid Afrika

Auto huren Zuid Afrika

Zuid-Afrika is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. In het noorden grenst het Namibië, Botswana en Zimbabwe , in het oosten van Mozambique en Swaziland, terwijl Lesotho is een enclave in het hart van het land.Bevolking van het land is 51 770560 (2011) inwoners.De hoofdstad is Johannesburg en andere grote steden Kaapstad en Durban .

Zuid-Afrika is een multi-etnisch land met verschillende culturen en talen. Elf officiële talen worden opgenomen in de grondwet. Twee van deze talen zijn van Europese oorsprong: Engels en Afrikaans,. Afrikaans is ontstaan ​​voornamelijk uit het Nederlands en is een gevolg van het land voor vele jaren was de Nederlandse kolonie.

Het is onmogelijk om over Zuid-Afrika praten zonder vermelding van Nelson Mandela. Nelson Mandela was leidende actievoerder van Zuid-Afrika tegen de apartheid systeem, een systematische discriminatie van het gekleurde deel van de bevolking. Hij werd het land de eerste zwarte president in 1994, toen Zuid-Afrika haar eerste universele verkiezingen gehouden. Nelson Mandela in de gevangenis voor 27 jaar om de betaling aan de racistische regime te maken. Nu is hij het ​​levende bewijs dat de strijd voor rechtvaardigheid en vrijheid leidt.

Zuid-Afrikaanse cultuur is divers. Een groot deel van het eten is zwaar op basis van vlees en sociale evenementen alledaags braai of barbecue. Zuid-Afrika heeft ook ontwikkeld tot een belangrijke wijnproducent. Sommige van de beste wijngaarden gelegen in valleien rond Stellenbosch, Franschhoek, Paarl en Barrydale.

De meest populaire stad is Kaapstad Prachtig gelegen aan de westkust, en is een stad met veel goede hotels en restaurants.Hier kun je de gondel omhoog naar de Tafelberg en bezoek de oude Victoriaanse haven. Vanuit de stad kan men een boot nemen naar Robin Island waar Nelson Mandela gevangen zat.

Velen gaan naar Zuid-Afrika als gevolg van de spectaculaire landschappen. In aanvulling op de beroemde Kruger National Park, Zuid-Afrika heeft een aantal andere nationale parken zoals het is gastheer om te bezoeken. In Drake Berg staat bekend om zijn prachtige landschappen, zijn er een aantal zijn, een van hen is het Royal Natal nationale park met watervallen, Tugela Falls waarvan 850 meter naar beneden de kliffen daalt. Kalahari Gemsbok National Park heeft een overvloed aan wilde dieren.

OR Tambo buiten Johannesburg is de grootste luchthaven van Afrika.