Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Zambia

Vind goedkope autoverhuur in Zambia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zambia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zambia

Autohuur Zambia

Auto huren Zambia

Zambia is een land gelegen in zuidelijk Afrika. Het wordt begrensd door de Democratische Republiek Congo in het noorden, Malawi in het oosten, Tanzania in het noord-oosten, Mozambique, Zimbabwe, Botswana en Namibië naar het zuiden, en Angola in het westen.Het land heeft een bevolking van 14.309.466 (2012) inwoners en is de hoofdstad Lusaka.Zambia is een christelijk land, maar er zijn verschillende traditionele religies. De officiële taal is Engels. De belangrijkste lokale taal, met name in Lusaka, de Nyanja

In 1964 werd het land onafhankelijk van Groot-Brittannië. Zambia, vroeger Noord-Rhodesië, werd het genoemd naar de Britse imperialistische Cecil John Rhodes (1853-1902), die een fortuin verdiende ten koste van de natuurlijke rijkdommen van zuidelijk Afrika. Het land heeft grote problemen met de HIV / aids-epidemie, en ongeveer 70% van de Zambianen leeft onder de nationale armoedegrens. Landbouw is belangrijk voor de economie, maar het land heeft belangrijke minerale hulpbronnen, zoals nikkel, tin, koper en uranium, en trekt internationale mijnbouwbedrijven. In het bijzonder is koper is belangrijk voor de economie.

Victoria Falls die is gelegen ten zuidwesten van het land is een van de belangrijkste toeristische attractie van Zambia. De hoogste daling is 108 meter hoog en een van de meest populaire plaatsen is de “Devil’s Pool.” De meeste bezoekers komen via Victoria Falls luchthaven van Livingstone, vlakbij de grens met Zimbabwe. Huizen van de Livingstone museum op een leuke manier brengt geschiedenis van het land. Lake Kariba, die 200 km lang en 50 km breed en ligt op twee uur buiten Lusaka, is een belangrijk recreatiegebied ideaal voor excursies.

Zambia delen van het Tanganyika-meer met drie andere landen in het noorden. Dit is een van de oudste, diepste en langste meren in de wereld met vele kleurrijke tropische vissen.

Zambia heeft veel nationale parken, een daarvan is het South Luangwa National Park in het noordoosten van Zambia. Het biedt de meeste intacte rivier van Afrika systeem, en staat bekend om zijn rijke flora en fauna. Het omvat nijlpaarden en savanne olifanten. De nationale parken zijn meestal goede mogelijkheden voor accommodatie.

Kenneth Kaunda International Airport Ligt ongeveer 25 mijl ten noordwesten van Lusaka.Livingstone en Harry Mwanga Nkumbula International Airport is het dichtstbijzijnde hotel bij Victoria Falls.

Destinasjoner