Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Minsk

Vind goedkope autoverhuur in Minsk door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Minsk. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Minsk

Autohuur Minsk

Auto huren Minsk

Minsk is de hoofdstad van de onafhankelijke Republiek Wit-Rusland. De stad heeft omlag1, 9 miljoen (2012), en ligt op een heuvelrug in het centrale deel van het land. Svislatj rivier loopt door de stad. Minsk werd voor het eerst genoemd in historische documenten in 1067. De stad was in het veranderen van de controle totdat het werd de hoofdstad van de Sovjetrepubliek Wit-Rusland in 1919.

Minsk, het land culturele en industriële centrum (en gateway), werd bijna volledig tijdens de 2 Wereldoorlog. De vernieuwde stad wordt gekenmerkt door Sovjet-architectuur van de jaren 1950 – en de jaren 1960. Rond het centrum is er een stelsel van systemen van parken, langs de rivier, dit deel van de stad een landelijke uitstraling zomer. Woon-en industriegebieden zijn georganiseerd in cirkels rond het centrum. De industrie omvat automobiel-, tractor en voedselverwerking.

Minsk heeft een aantal attracties te bieden – met inbegrip van opera en theaters. Er zijn ook enkele interessante kerken en openbare gebouwen in de stad, en een goede selectie van musea. De belangrijkste van deze is het Nationaal Museum voor Geschiedenis en Cultuur. Je krijgt een zeer goed overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in de stad en haar geschiedenis. National Art Museum (met artefacten van 1600 tot heden) en het War Museum ook een bezoek waard.

De belangrijkste straat in Minsk genaamd “Praspekt Skaryny” en is een levendige boulevard met veel winkels. Anders moet je naar de gerenoveerde wijken ten oosten van Svislatj rivier, dat is vandaag de dag, met een geschatte 1600-eeuwse architectuur. Dit is ook een goede selectie van gezellige cafes, bars, restaurants en souvenirwinkels.

Luchthaven van de stad – Minsk International Airport – ligt 42 mijl ten oosten van het centrum.