Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Wit-Rusland

Vind goedkope autoverhuur in Wit-Rusland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Wit-Rusland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Wit-Rusland

Autohuur Wit-Rusland

Auto huren Wit-Rusland

Wit-Rusland is een land dat grenst Polen naar het westen, Litouwen en Letland naar het noordwesten, Rusland in het noorden en oosten en Oekraïne in het zuiden.De hoofdstad is Minsk .Home naar 9.457.500 (2012) inwoners.

Wit-Rusland is een laaggelegen land met geen natuurlijke grenzen met buurlanden en het landschap bestaat voornamelijk uit lage heuvels en terpen. Bijna een derde van het land is bedekt met dichte bossen, en het land de hoogste berg, Dzyarzynskaya Hara, stijgende slechts 346 meter boven de zeespiegel. In het zuiden, het land is nat met veel moerassen, rivieren en ongeveer 11 000 meren.

In 1919 Wit-Rusland deel uit van de Sovjet-Unie, en ontwikkeld na de Tweede Wereldoorlog tot een van de belangrijkste industriële centra van de Sovjet-Unie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het land bezet door Duitsland en verloor meer dan een derde van de bevolking.Sinds 1994 is het land geregeerd door Aleksandr Loekasjenko. Het land is aangeduid als de laatste Sovjet-regering, en president Loekasjenko als laatste dictator van Europa. Wit-Rusland is dus een zeer geïsoleerde land in Europa.

De nationale veiligheidsdienst KGB houdt de politieke oppositie onder controle, demonstraties tegen de illegale van de overheid. Rusland bekritiseerd voor ernstige schendingen van de mensenrechten, en is het enige land in Europa waar de doodstraf is legaal. Het wordt gekenmerkt door een hoge corruptie en werkloosheid. Een vijfde van het land werd zwaar besmet zijn wanneer de kernreactor in Tsjernobyl in het buurland Oekraïne explodeerde in 1986. Wit-Rusland kampt met ernstige milieuproblemen na een uitgebreide emissie uit de tijd van de Sovjet-Unie.

Wit-Rusland heeft nog veel van de zware industrie werken als in Sovjet-tijden, met grote geweren en machinebouw. Meer dan 80 procent van de economische activiteit in Wit-Rusland is eigendom van en beheerd door de staat. De agrarische sector is goed ontwikkeld.

Er zijn maar weinig traditionele toeristische attracties in Wit-Rusland, en men moet een visum hebben om het land te bezoeken. De meeste toeristen bezoeken de hoofdstad Minsk voor een paar dagen, waar men kan genieten van schone straten, ‘wet en orde’ en architectuur uit de Sovjettijd.

Minsk National Airport is de grootste luchthaven in Wit-Rusland, gelegen 42 km ten oosten van Minsk.

Destinasjoner