Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Miami

Vind goedkope autoverhuur in Miami door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Miami. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Miami

Autohuur Miami

Auto huren Miami

Miami is gelegen aan de zuidoostkust van Florida aan de Atlantische Oceaan, met name in het zuidelijke deel van de zogenaamde “Gold Coast” (“Gold Coast”). De stad heeft 409.000 inwoners (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 5,5 miljoen.

Miami is de grootste stad van Florida gebied en een belangrijk toeristisch centrum – die 10 miljoen bezoekers per jaar ontvangt. Het is ook een van Verenigde Staten de belangrijkste havensteden – en Miami is het startpunt voor cruiseschip verkeer op de Caribische Zee.

De stad is een industrieel centrum en leider in financiën, handel, cultuur, media, entertainment, kunst en internationale handel.

Een grote trekpleister voor toeristen zijn Miami Beach – en dat is een van de beroemdste badplaats van Amerika resorts. Miami Beach ligt op 6 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen, hier zijn breed en uitnodigende stranden en een boulevard – waar luxe hotels, restaurants en nachtclubs bevinden zich naast elkaar.

Miami heeft anders een aantal theaters, musea, opera, parken en muziekpodia, en een belangrijke toeristische attractie voor het hele gezin als “Miami Seaquarium” – een aquarium waar u ook de dolfijnenshow.

Er zijn ook een aantal kunstmusea in Miami. Daarnaast heeft de stad zoölogische en botanische tuin.

Miami International Airport ligt op 7 mijl ten westen van het centrum.