Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Venezuela

Vind goedkope autoverhuur in Venezuela door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Venezuela. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Venezuela

Autohuur Venezuela

Auto huren Venezuela

Venezuela is een land op de noordkust van Zuid-Amerika, maar heeft een bevolking van 28.946.101 (2011) inwoners.Het grenst Colombia aan het westen, Brazilië in het zuiden en zuidoosten, en Guyana in het oosten.Buiten de Venezolaanse kust eilanden Aruba, Curaçao, Bonaire en Trinidad en Tobago.

De hoofdstad Caracas, en in aanvulling op het Spaans, de grondwet erkent meer dan dertig inheemse talen.

De naam van Venezuela betekent ‘Klein Venetië’, een naam die de noordkust van Zuid-Amerika de Spaanse zeevaarder Alonso de Ojeda gaf in 1499 toen hij de Indiase pælebygninger in Lago de Maracaibo.

Venezuela wordt beschouwd als een land met een extreem hoge biodiversiteit en gevarieerd landschap. In het noordwesten en langs de Caribische kust in het noorden is een uitbreiding van het Andesgebergte met de hoogste berg Pico Bolivar gelegen 5007 m Amazonebekken in het zuiden, en de Caribische kust naar het noorden. Het is vooral de natuur die toeristen trekt naar het land. Venezuela heeft de grootste oliereserves in de wereld, en de economie is sterk afhankelijk van olie.

Salto Ángel (englefossen) is de hoogste waterval ter wereld met een hoogte van 1002 meter. Het is gelegen in het Canaima National Park, ten zuidoosten van het land, en is 19 keer hoger dan de Niagara Falls.

In Morrocoy National Park ligt ten oosten van de Caribische kust, een maaidorser turquoise wateren en witte stranden van de ontdekking in de bossen rond die heeft een overvloed aan wilde dieren.

De meest populaire toeristische bestemming is Isla Margarita, een eiland net ten oosten van de Caribische Zee. Naast het hebben van alles een Caribisch eiland hebben de neiging om de natuur, witte stranden en blauwe zee, het is bekend voor een unieke markt, een prachtig paleis en een aantal grote kerken en kathedralen, waaronder de witte Basilica de la Virgen del Valle. Het strand Playa El Yaque heeft een zeer goede omstandigheden forwindsurfing.

Simón Bolívar International Airport, ’s lands grootste luchthaven ligt 21 km buiten Caracas.