Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Tunesië

Vind goedkope autoverhuur in Tunesië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tunesië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tunesië

Autohuur Tunesië

Auto huren Tunesië

Tunesië is een Arabische staat en het kleinste land in Noord-Afrika. Het wordt begrensd door Algerije in het westen, Libië naar het zuidoosten, en de Middellandse Zee in het noorden en oosten. Het land heeft een bevolking van 10 732 900 inwoners (2012) en de hoofdstad Tunis ligt in het noord-oosten door de Middellandse Zee.Arabisch is de officiële taal, en ongeveer 98% van de bevolking is moslim.

Het landschap wordt gedomineerd door het Atlasgebergte in het noorden en steppe en woestijn in het zuiden. Ongeveer 40% maakt deel uit van de woestijn de Sahara. Tunesië was een Franse kolonie 1881/56. Van 1987 tot 2011 had het autoritaire regime van de macht President Zine El Abidine Ben Ali. Na wijdverbreid protest in december 2010 en januari 2011 moest hij vluchten. Het evenement is wel de Jasmijnrevolutie na de nationale bloem van de zelfde naam.

Onder Tunesië toeristische attracties is de kosmopolitische hoofdstad Tunis, de oude ruïnes van Carthago, een UNESCO World Heritage Site, de islamitische en joodse wijken van Jerba en badplaatsen buiten Monastir die veel toeristen trekt charter. Volgens The New York Times, is Tunesië “bekend om zijn gouden stranden, zon en betaalbare luxe ‘

Een populaire toeristische bestemming is de witte en blauwe stad Sidi Bou Said 20 km ten noorden van Tunis, met zijn schilderachtige straatjes en huizen prachtig gelegen aan de Middellandse Zee. Hier kunstenaars als Paul Klee en Henri-Gustave Jossot gevonden zowel rust en inspiratie. De stad Kairouan is de moslims ‘vierde meest heilige stad na Mekka, Medina en Jeruzalem. Het heeft meer dan 50 moskeeën, en heeft een belangrijke tapijtindustrie.

Tunesië heeft een aantal archeologische opgravingen te laten zien. Dougga is een oude Romeinse stad in het noorden van Tunesië, die is een UNESCO World Heritage Site. De stad is zeer goed bewaard gebleven en is een goed voorbeeld van de Romeinse architectuur. Om meer te weten over de rijke geschiedenis van Tunesië en de verschillende beschavingen die heerschappij hebben gehouden in het land is de moeite waard een bezoek aan het Nationaal Museum Bardo in Tunis gevestigd in een oud paleis in Tunis.

De belangrijkste luchthaven van Tunesië is Tunis Carthage International Airport, gelegen net buiten Tunis.

Destinasjoner