Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Thailand

Vind goedkope autoverhuur in Thailand door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Thailand. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Thailand

Autohuur Thailand

Auto huren Thailand

Thailand ligt in Zuidoost-Azië, en heeft ongeveer 66 miljoen inwoners (2010). Het grenst in het noordoosten en het oosten aan Laos, Cambodja in het zuidoosten, in het zuiden aan de Golf van Thailand en Maleisië, in het zuidwesten van de Indische Oceaan in het westen aan Myanmar (voorheen Birma).

Voor de kust liggen een aantal kleinere eilanden van Thailand.

Het landschap in Thailand kan worden onderverdeeld in vier delen: de bergen in het noorden – waar het land de hoogste berg “Don Inthanon” stijgt 2595 meter boven de zeespiegel, de centrale vlakte van de rivier de Menam (Chao Phraya), Korat Plateau in het noordoosten, dat is 100 tot 200 m en het schiereiland in het zuiden – die deel uitmaken van het Maleis schiereiland met lage heuvels onderbroken door het geïsoleerde bovendeksel Khao Luang (1786 m)

Thailand heeft een tropisch moesson klimaat met hoge temperaturen het hele jaar door. De meeste neerslag valt in de periode van mei tot september.

De hoofdstad Bangkok Centraal gelegen in het land en is de grootste stad van Thailand met 8 miljoen mensen.Bangkok is ook het land van de belangrijkste economische, commerciële en culturele stad en wordt bezocht door meer dan 15 miljoen toeristen per jaar. Bangkok is een paradijs voor shoppers, en de stad is een van de mooiste hotels ter wereld.

Andere belangrijke steden in Thailand, Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi en Phuket. Dit laatste is misschien wel een van de meest bekende toeristische bestemming in Zuidoost-Azië vanwege de mooie stranden en duiken.

Thailand is een zeer populaire toeristische bestemming en heeft – in aanvulling op de paradijselijke stranden – grote winkels, geweldige cultuur, lekker eten en een prachtig landschap.

De belangrijkste luchthaven van Thailand is de luchthaven Suvarnabhumi, die is gelegen 30 km ten oosten van Bangkok.Andere belangrijke internationale luchthavens Phuket Airport en Don Muang Airport (30 km ten noorden van Bangkok).