Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Málaga Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Málaga Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Málaga Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Málaga Luchthaven

Autohuur Malaga Luchthaven

Auto huren Málaga Luchthaven

Malaga Airport (AGP) ligt 8 km ten zuidoosten van het centrum van Málaga en 5 km ten noorden van Torremolinos. De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto de Malaga”, en is de 4e drukste luchthaven in Spanje .De luchthaven is ook belangrijk voor de Spaanse toerisme als de bezoekers van de Costa del Sol willen hier landen.

Malaga Airport werd geopend in 1919 en verwierf internationale luchtverkeer in 1946. De luchthaven heeft momenteel drie terminals, waar 12,8 miljoen passagiers per jaar (2011).

Ca. 77 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Malaga Airport naar 90 bestemmingen in binnen-en buitenland. Er zijn directe vluchten van hier naar een aantal grote steden in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Tot de faciliteiten van de luchthaven omvatten een goede selectie van cafes, restaurants, winkels en bars, evenals apotheek, medisch centrum, banken, geldautomaten, een postkantoor, internet toegang, expositieruimte, conferentie-en zakencentrum en VIP-Lounge. Dicht bij de luchthaven, het hotel “Holiday Inn Express”.

Om naar het centrum van Málaga, kan men gebruik maken van trein, bus of taxi. Er zijn ook bussen naar Torremolinos en Benalmadena.

Veel mensen willen een auto te huren in Malaga en de luchthaven heeft 10 gerenommeerde autoverhuurders haar relaties – zoals Avis, Hertz, Europcar, National en Sixt.