Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Schotland

Vind goedkope autoverhuur in Schotland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Schotland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Schotland

Autohuur Schotland

Auto huren Schotland

Schotland is gelegen ten noordwesten van Europa, is een gedeeltelijk zelfbestuur land met 5,2 miljoen inwoners (2011), dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk, samen met Engeland, Wales en Noord-Ierland .

Schotland grenst aan Engeland in het zuiden door het Atlantische Oceaan in het noorden en het westen aan de Noordzee in het oosten en de Ierse Zee in het zuidwesten.Eilanden Hebriden, Shetland en Orkney Islands behoren ook tot Schotland.

Het land heeft een maritieme en gematigd klimaat, met milde winters en relatief koele zomers.

Schotland heeft zijn eigen culturele traditie, en is misschien het best bekend voor doedelzakmuziek, whisky productie als hun kostuums voor mannen – de rok-achtige kilt.

De hoofdstad van Schotland is Edinburgh, de op een na grootste stad (na Glasgow), met ongeveer 486.000 inwoners.Edinburgh ligt in het zuidoosten van Schotland aan de kust, en wordt beschouwd als een van de grootste financiële centra van Europa. De stad is bekend voor het hebben van een groot aantal bewaarde historische gebouwen, en is ook beroemd om zijn vele jaarlijkse festivals.

Glasgow is de grootste stad van Schotland, en heeft ongeveer 593.000 inwoners (2,5 miljoen in het grootstedelijk gebied). De stad ligt 82 km ten westen van Edinburgh. Andere grote steden in Schotland Dundee en Aberdeen .

Het land de belangrijkste luchthaven is de luchthaven van Edinburgh ligt op 10 km ten westen van de hoofdstad.Anders Glasgow International Airport is een van de drukste luchthavens van Schotland.