Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Portugal

Vind goedkope autoverhuur in Portugal door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Portugal. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Portugal

Autohuur Portugal

Auto huren Portugal

Portugal is op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa en grenst in het noorden en oosten aan Spanje .Het land de kustlijn in het westen en zuiden van de Atlantische Oceaan. Portugal heeft ongeveer 10,7 miljoen inwoners (2010).

De hoofdstad Lissabon ligt ten zuidwesten van het land, en heeft 475.000 inwoners.Lissabon is prachtig gelegen aan de noordelijke oever van de rivier de Tejo – ongeveer 15 km van de Atlantische Oceaan.

Andere belangrijke steden in Portugal is Porto (235 000 inwoners) en Amadora (182 000 inwoners).

De natuur in Portugal is gevarieerd, en de rivier de Taag – die verdeelt het land in twee – markeert een onderscheid te maken tussen de bergen in Noord-Portugal’s landschap en het zuiden van Portugal vlaktes. Ver naar het zuiden reizen landschap weer in een paar hoge bergkammen, voordat het weer valt in de meest zuidelijke regio van Portugal – Algarve. In aanvulling op het vasteland van Portugal land ook de vulkanische eilanden van de Azoren en Madeira in de Atlantische Oceaan.

Portugal is een goed bezochte vakantiebestemming. Veel mensen willen culturele Lissabon, die ook bekend staat om zijn vele musea en hun spannende historische gebouwen met kloosters en forten te ervaren. De meest populaire toeristische bestemmingen anders vinden op de kust van de Algarve en het eiland Madeira.

Belangrijkste luchthaven van Portugal, internationale luchthaven van Lissabon, vlak naast de hoofdstad.Anders Faro Airport in de Algarve en Madeira International Airport op Funchal op Madeira grote luchthavens voor veel chartermaatschappijen.