Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Nieuw Zeeland

Vind goedkope autoverhuur in Nieuw Zeeland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nieuw Zeeland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nieuw Zeeland

Autohuur Nieuw Zeeland

Auto huren Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land in Oceanië, met name in het zuidwesten Stille Oceaan. De bevolking is ongeveer 4,3 miljoen euro (2010). Het land bestaat uit het Noordereiland en het Zuidereiland en een aantal kleinere eilanden. Tweederde van de bevolking van Nieuw-Zeeland woont in het Noordereiland en de derde in het Zuidereiland. De hoofdstad is Wellington (387 000 inwoners), gelegen in het zuidelijke deel van het Noordereiland.Inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland, de Maori, wel het land van Aotearoa, wat zich vertaalt naar “De Lange Witte Wolk Land.”

Het land de grootste stad is Auckland op het Noordereiland, net als bij voorsteden hebben een bevolking van ongeveer 1,2 miljoen.De grootste stad op het Zuidereiland is Christ Church met 350.000 inwoners.

Het landschap van Nieuw-Zeeland is zeer gevarieerd. U kunt alles vinden, van hoge bergen met eeuwige sneeuw op vulkanen, geisers en regenwouden. Ook lange zandstranden, kan het land bieden. Zo toeristen van alle soorten vinden interessante bestemmingen.

Zeilen is een nationale sport in Nieuw-Zeeland, en het trekt yachting liefhebbers vrij wereldwijd jaar. Anders is de hoofdstad Wellington bekend om zijn vele festivals en culturele evenementen.

De belangrijkste luchthaven van Nieuw-Zeeland is Auckland International Airport, 20 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.De belangrijkste luchthaven op het eiland zijn Christchurch International Airport .