Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Nederland

Vind goedkope autoverhuur in Nederland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nederland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nederland

Autohuur Nederland

Auto huren Nederland

Nederland is een monarchie in Noordwest-Europa in het oosten grenst aan Duitsland en in het zuiden van België .In het noorden en westen, het land kustlijn aan de Noordzee. Nederland, met een oppervlakte van 41.526 km ², iets kleiner dan Denemarken, maar heeft bijna vier keer de bevolking – waardoor het een van de meest dichtbevolkte ’s werelds bevolkte landen. De bevolking is nu ongeveer 16, 8 miljoen (2010).

De officiële hoofdstad van Nederland is Amsterdam (762.000 inwoners), die ook is het land de grootste stad – terwijl de regering en het parlement zijn gevestigd in Den Haag (486.000 inwoners).Samen met de zeer belangrijke havenstad Rotterdam Den Haag is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners.Andere belangrijke steden zijn Utrecht en Eindhoven .

Nederland is zeer vlak en een van de laagst gelegen land in de wereld. Een groot deel van het land is eigenlijk onder de zeespiegel, maar een uitgebreid stelsel van dijken, dammen en duinen fungeren als een bescherming tegen overstromingen. Het landschap in Nederland wordt anders gedomineerd door de grote delta’s gevormd door de rivieren Waal, Maas en IJssel – die allemaal ‘armen’ van de Rijn.

Nederland is van oudsher vooral bekend om de vele land windmolens en voor zijn tulpen, klompen en kaas productie (Gouda en Edam). Nederland is ook de thuishaven van een aantal van de beste schilders van Europa en filosofen, en het land heeft daarom een ​​aantal interessante musea om te pronken. Anders Amsterdamse architectuur en alle kanalen van een zeer populaire toeristische bestemming.

Schiphol International Airport Amsterdam is van Nederland grootste en Europa 4 grootste luchthaven.Andere belangrijke luchthavens in Nederland Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde .