Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Namibië

Vind goedkope autoverhuur in Namibië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Namibië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Namibië

Autohuur Namibië

Auto huren Namibië

Namibië is een land in het zuidwestelijke deel van Afrika, aan de Atlantische kust. Het land heeft een gemeenschappelijke grens met Angola, Zambia, Botswana en Zuid-Afrika .Tot 1990, Namibië deel van de Zuid-Afrikaanse Republiek. Namibië heeft een oppervlakte van 825,418 km ², met ongeveer 2,1 miljoen inwoners (2010), wordt het land relatief dunbevolkt. Hoofdstad Windhoek heeft ongeveer 315.000 inwoners.

Andere belangrijke steden in Namibië Walvis Bay, Keetmanshoop, Luderitz en Swakopmund. Het landschap is meestal droog en wordt gedomineerd door woestijnen, savannes en bergen, waar de hoogste toppen tot het bereiken van iets meer dan 2300 m

Onder de wonderen van Namibië moet ouder zijn dan 100 jaar oud Etosha National Park genoemd. Een andere populaire toeristische bestemming is Twyfelfontein in Kunene Region. Er is een grote rots uitgehouwen met ongeveer 2000 karakters, die is gedateerd op een periode van duizenden jaren – van ca. jaar 1000Kr. en verder terug in de geschiedenis. De meest bezochte toeristische attractie in de hoofdstad Windhoek is een oud fort uit de late 1800’s. Er is ook Nationaal Museum van Namibië zelf.

De belangrijkste luchthaven van Namibië is Hosea Kutako International Airport, gelegen 5,4 miljoen ten oosten van de hoofdstad.